18 Temmuz 2007 Çarşamba

TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ DJ’LERİ VE ROCK SANATÇILARININ MÜZİK ETKİNLİĞİ

12 Ağustos’ta Parkorman’da çılgın parti: Türkiye’nin en iyi DJ’leri; TARKAN, MERT YÜCEL, YASEMİN KOZANOĞLU, NEGMA, OZZY ONE sizlerle. Ayrıca CEZA ve birçok süpriz dans gösterileri yer alıyor. 13 Ağustos’ta, Parkorman’daki gecede, Türkiye’nin en iyi rockçıları ÖZLEM TEKİN, DUMAN, PAMELA, ESRA KAHRAMAN rock severlerle buluşuyor.

PARANTEZ 2. TURKISH NATIONAL H.O.G. RALLY

- CLUB & ORIENT FEST, 12 Ağustos Cuma, Parkorman
- HOGROCK, 13 Ağustos Cumartesi, Parkorman
- “KANSERLE MÜCADELE İÇİN “SARI BİLEZİK” LE KOŞUYORUZ”, 14 Ağustos Pazar, Parkorman

12 – 13 -14 Ağustos 2005 tarihlerinde PARANTEZ YAPIM tarafından PARKORMAN’da gerçekleştirilecek olan 2. Türkiye Uluslar arası H.O.G. Organizasyonu, geçen sene olduğu gibi yine Türkiye’nin gerek yurt içinde gerekse yurt dışında ses getiren aktivitelerinden biri olacak. Bu sene, kanserle mücadelenin önemine dikkat çekebilmek için sosyal sorumluluk bilincine katkıda bulunmak ve duyarlılığı artırmak adına PARANTEZ YAPIM, TÜRKİYE MEME VAKFI (MEVA)’nın başlattığı “Kanserle Mücadele Kampanyası”na destek vermektedir.

• Club & Orient Fest ve HOGROCK organizasyon gelirlerinin bir bölümü ve 14 Ağustos koşu etkinliğinin tüm geliri PARANTEZ YAPIM tarafından TÜRKİYE MEME VAKFI’na bağışlanacaktır.

• Etkinlik için satın alınan her bilet ile kampanyaya ayrıca destek verecek olan katılımcılar, girişte verilecek olan “SARI BİLEZİK”lerini takarak kanserle savaş hareketine destek vereceklerdir.

SARI BİLEZİK’LE CLUB & ORIENT FEST

12 Ağustos 2005, Cuma günü Parkorman’da saat 22:00’de başlayacak olan özel konsept club partimiz şimdiye kadar alıştığımızdan çok farklı süprizlerle dolu…Türkiye’nin en iyi DJ’leri; DJ TARKAN, DJ MERT YÜCEL, DJ YASEMİN KOZANOĞLU, DJ OZZY ONE performansları ile sizlerle buluşacak. Parkorman’daki unutulmaz gecenin diğer bir konuğu da Türkiye’de rap müziğin zirvesinde oturan CEZA… Gece, ünlü performans gösterilerinin eşliğinde birçok süprizle sizlere farklı dakikalar yaşatacak. Tiyatral sahnede yer alacak showlarda; ZENNE ALEX, AŞUK MAŞUK, ORYANTAL SİBEL GÖKÇE, ATEŞ DANSÇILARI, CLUB DANSÇISI SEVTUĞ özel gösterileriyle partiye renk katacaklar. CLUB & ORIENT FEST BİLET FİYATI: 25 YTL. (25.000.000 TL)

SARI BİLEZİK’LE HOGROCK

13 Ağustos 2005, Cumartesi günü Parkorman’da saat 19:00’da başlayacak olan HOGROCK, Türkiye’nin en iyi rock sanatçılarını bir araya getiriyor. İstanbul’u Rock’a doyuracak gecede; ÖZLEM TEKİN, DUMAN, PAMELA, ESRA KAHRAMAN ve WORMS canlı performanslarıyla sabaha kadar sürecek olan etkinlikte rock severlerle buluşacak. HOGROCK BİLET FİYATI: 30 YTL. (30.000.000 TL)

“KANSERLE MÜCADELE İÇİN “SARI BİLEZİK” LE KOŞUYORUZ”

Organizasyonun son günü olan 14 Ağustos, Pazar günü saat 13:00’te PARANTEZ YAPIM’IN organize ettiği PARKORMAN’dan başlayacak “KANSERLE MÜCADELE İÇİN SARI BİLEZİK’LE KOŞUYORUZ” etkinliğine duyarlı tüm katılımcıları bekliyoruz. Koşuda satışa sunulacak olan SARI BİLEZİK ve MEVA T-shirtlerinin tüm geliri TÜRKİYE MEME VAKFI’na bağışlanacaktır. Katılımın ve bu konudaki duyarlılığın artırılması yönündeki faliyetlerimiz;

• Organizasyonun medya sponsoru Show TV organizasyon ve koşuya ait tanıtımı 15 gün boyunca yayınlayacağı teaserlar ile duyuracaktır.

• Organizasyonun radyo sponsoru Best FM, organizasyon ve koşuya ait tanıtımı 20 gün boyunca yayınlayacağı teaserlar ile duyuracaktır.

• BEST FM, 14 Ağustos günü koşunun start alacağı noktadan CANLI YAYIN aracıyla organizasyonu takip edecektir.

• Organizasyon öncesi 5 yıldızlı bir otelde yapılacak olan basın toplantısı ile koşuya destek veren Türkiye MEME VAKFI temsilcileri, Parantez YAPIM, Şişli Belediyesi Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül, Tuğba Özay, Esra Kahraman, Ege, Grup Destan konunun önemine dikkat çekmek üzere orada bulunacaklar ve tüm halkı koşuya davet edecektir. Basın toplantısına katılım için Haluk Levent, Suat Suna ve Ceza ile görüşmeler devam etmektedir.

• Organizasyona ait tanıtım için basılan 30.000 afiş üzerinde koşunun ve Türkiye Meme Vakfı’nın tanıtımına yer verilmiştir.

• 14 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan koşunun startını Şişli Belediyesi Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül duyarlı önemli katılımcılar ile beraber verecektir. Şişli Belediyesi, Türkiye Meme Vakfı’nın kanserle mücadele için düzenlemekte olduğu bu kampanyaya büyük ölçüde destek vererek 100 bez afiş ile tüm ilçeye duyurumunu sağlamaktadır.

Hiç yorum yok: